Γιατί πρέπει να βάλετε ανεμοθραύστες στο αυτοκίνητο σας
Γιατί πρέπει να βάλετε ανεμοθραύστες στο αυτοκίνητο σας

Γιατί πρέπει να βάλετε ανεμοθραύστες στο αυτοκίνητο σας

28 Νοεμβρίου 2022
0 Comments

Μετά την αγορά του νέου σας αυτοκινήτου από την Auto Alivizatos, το επόμενο βήμα είναι να φέρετε το αυτοκίνητο στα μέτρα σας, με έξτρα αξεσουάρ τα οποία θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της οδηγικής σας εμπειρίας.

Οι περισσότεροι τους έχουμε παρατηρήσει σε αρκετά ταξί της πόλης, όμως μπορεί να μην γνωρίζουμε και πολλά για τη χρήση τους. Πρόκειται ίσως για το πιο υποτιμημένο αξεσουάρ αυτοκινήτου. Ο λόγος για τους ανεμοθραύστες.
Πόσες φορές σας έχει τύχει να βρέχει και ενώ θέλετε να παίρνετε αέρα από το παράθυρο, να μη μπορείτε επειδή το νερό θα μπει στο εσωτερικό; Οι ανεμοθραύστες είναι αυτό το αξεσουάρ που δίνει λύση σε αυτό το πρόβλημα. Όχι μόνο δεν αφήνουν το νερό να μπει στο αυτοκίνητο αλλά και τον άνεμο, που ειδικά στην οδήγηση σε εθνικές οδούς, είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός αλλά παράλληλα, σταματούν και τον έντονο θόρυβο του αέρα.
Οι ανεμοθραύστες στην ουσία εκτρέπουν την βροχή και τον άνεμο από το να εισέλθουν στο αυτοκίνητο, κάνοντας το εσωτερικό του αυτοκινήτου ένα πιο βολικό περιβάλλον. Επίσης, αποτρέπουν την δημιουργία υγρασίας στα παράθυρα, εμποδίζουν το φως του ήλιου που εισέρχεται στο αυτοκίνητο και ελαττώνουν την χρήση του κλιματισμού, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση.

Πώς λειτουργούν οι ανεμοθραύστες

Όταν ένα αυτοκίνητο κινείται με ανοικτά τα παράθυρα και σε μεγάλες ταχύτητες, μεταβάλλεται η αεροδυναμική του, αφού ο αέρας εισέρχεται στο εσωτερικό του οχήματος.
Οι ανεμοθραύστες δίνουν λύση σε αυτό το πρόβλημα, αλλάζοντας ελαφρώς το αεροδυναμικό περίγραμμα του αυτοκίνητου. Συγκεκριμένα, ο άνεμος χτυπά πάνω τους, κατευθύνεται πάνω από τα ανοιχτά παράθυρα και δεν μπαίνει μέσα στην καμπίνα.
Μπορείτε να βρείτε ανεμοθραύστες σε κάθε κατάστημα με είδη αυτοκινήτου, όπου θα πρέπει να αναζητήσετε το μέγεθος που ταιριάζει στο όχημά σας. Η τοποθέτηση παίρνει ελάχιστα λεπτά και είναι πανεύκολη, ωστόσο οι ειδικοί από τους οποίους θα το προμηθευτείτε μπορούν πανεύκολα όχι μόνο να σας κάνουν την τοποθέτηση αλλά και να σας δείξουν πώς να την κάνετε μόνοι σας.
Ειδικότερα, κατά τη περίοδο του καλοκαιριού, οι ανεμοθραύστες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα ως προς την κατανάλωση καυσίμου εφόσον μπορείτε να έχετε ανοιχτά τα παράθυρα να μπαίνει αέρας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου χωρίς όμως να ενοχλεί. Ο τέλειος συνδυασμός με αυτό το αξεσουάρ για οικονομία στη χρήση του air condition είναι η αντηλιακή μεμβράνη αυτοκινήτου, που συγκρατεί πιο χαμηλές
θερμοκρασίες στο εσωτερικό της καμπίνας. Ειδικά για τις καλοκαιρινές διακοπές, ο συνδυασμός ανεμοθραύστη και αντηλιακής μεμβράνης, λοιπόν, προσφέρει τρομερή άνεση αλλά και εξοικονόμηση.

Η εταιρεία μας με πάνω από 58 χρόνια εμπειρίας, γνωρίζει όλα τα tips για το
αυτοκίνητο.

Ψάχνετε για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις;
Επισκεφθείτε το alivizatos.gr.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά με μας

John Hendricks
Blog Editor
We went down the lane, by the body of the man in black, sodden now from the overnight hail, and broke into the woods..
Η εταιρία μας με εμπειρία 58 και πλέον ετών σε συνδυασμό με τις γνώσεις μας για το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είναι έτοιμη να ικανοποιήσει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις σας. Η πορεία μας βασίζεται στην ανθρώπινη σχέση που χτίσαμε μαζί σας τόσα χρόνια.

Κεντρικό Κατάστημα

Λ.Λαυρίου 4 Σταυρός Αγίας Παρασκευής
2106617400
info@alivizatos.gr
2106617743

Υποκατάστημα

Λ.Λαυρίου 65 Γλυκά Νερά
2106047485, 2106613651
info@alivizatos.gr
2106047487

Copyright © 2021. All rights reserved. Developed by Keywe